Sidor

lördag 5 november 2011

Sveriges nya derbytidning

Freshies, ni har väl inte missat att Sverige kommer få en derbytidning? Och att FMC kommer att finnas med i första numret och svara på lite frågor kring bloggen och hur det egentligen ligger till på tracken med de egna förmågorna?! Hursomhelst, nu i uppstarten behövs det hjälp med material och något som vi rookies bidra med (och samtidigt äntligen räta ut en del frågtecken) är genom att skicka in frågor som kommer besvaras av derbyexperterna i tidningen, vad har du alltid undrat över?



Sveriges Nya Derbytidning
I första nummret premiärar vi tre nya frågespalter. Till alla dessa behöver vi få frågor inskickade! Tänk på att ingen fråga är dum, det lönar sig att vara nyfiken som hjärnkontoret säger!
- Fråga Blockern: här kommer en ny blocker varje nummer att svara på en insänd fråga om derby och derbyrelaterade problem (träning, taktik, utrustning alla frågor välkomna!)
- Fråga Jammern: här kommer en ny jammer varje nummer att svara på en nisänd fråga om derby och derbyrelaterade problem (träning, taktik, utrustning alla frågor välkomna!)
- Fråga Fisty: här kommer allas vårt derbyorakel Fistfucker att svara på dina problem om derbyhjärta, derbysmärta, derbykropp, och derbyknopp! Här skall du inte vara blyg! undrar du hur du skall fria till din framtida derbyfru? undar du hur man löser problemet med riktigt illa tåbira? Fisty har svar på ALLT!
Skicka frågor till: isa.engstrom@hotmail.com snarast, och skriv in spaltens namn i rubriken så kanske DIN fråga besvaras

Inga kommentarer: