Sidor

lördag 19 november 2011

Prep

Förresten, ett par tjejer från laget är uppe i norr och har spelat i matchen ume vs lule. Go team! GBGRDs egna fisk blev utvald till till MVP (Most Valuable Player!) Grymt jobbat!

Imorgon stundar tre timmars träning på stora banan tillsammans med veteranerna med Honeyblaze som coach. Både fasar och längtar. Har laddat upp med att jobba hela dagen idag och tryckt i mig ett halvt paket pepparkakor tills "kvällsmat"=derby fitness ftw höhö. Kommer dö. And loving it.



6 kommentarer:

Linda sa...

Åh, vilken rolig match det var. Era spelare var riktigt duktiga. Det blev ett tufft motstånd. Nu ser jag ännu mer fram emot december! :D

One Woman Army sa...

Fan vad kul :) såg klippet som du länkade till, såg grymt ut!

Linda sa...

Det var så himla roligt! Och spännande, låg så lika genom hela matchen. Extra spännande blev det på slutet när dom annonserade ut oss som vinnare, och sen tog tillbaka det för att poängen skulle räknas om. Haha!

Det är förresten jag som tacklas ut där till höger i början av klippet. Isch, gillar inte alls att se mig själv på film. :D

One Woman Army sa...

Poängen låg ju himla nära, vilken nagelbitare! :) Får se hur scrimmagen blir på bootcampet, kan bli väldigt intressant!!!

Coolt!

Mad Fish sa...

Naaaw, tack sötnöt! Snart är det du som börjar åka land och rike runt och derba! Kram

One Woman Army sa...

:) Förhoppningsvis!!!