Sidor

fredag 14 oktober 2011

Pratice makes perfect

Har två ömma axlar idag, rookisarna fick buffa lite på varandra igår och min buffpartner var före detta boxare och hårdhänt, ergo, im a bruised girl. Men det var väldigt kul. Många skratt, mycket stoj och massor med svett. E som satt på bänken tog foton. Som vanligt är det både lärorikt och bittert att se sig själv på bild: jag har uppenbarligen hållning som en hösäck; rak rygg, hur svårt ska det vara för hjärnan att fatta liksom!? Bah. Måste genast googla "snabbaste vägen till bra hållning nu" @quickfixgoodfix (höhö).












4 kommentarer:

Catten sa...

hehe den före detta boxaren har också ont idag, så du e inte så dålig själv ;)

One Woman Army sa...

Yej :) Har svarta och blåa märken på både axlarna hehe

Aloha Riot sa...

Derbystancen är något av det svårasete. Jag älskjar att hålla i CCRs avancerade träning och när tjejerna kör paceline med oliak övningar så skriker jag derbystance med jämna mellanrum. Hela raden blir en halvmeter lägre. Hahaha. Det är svårt, och jäävligt jobbigt och det är inte något som komemr av sig själv - tyvärr. ;)

One Woman Army sa...

A>I hear ya, det är inte lätt och så fort man blir distraherad försvinner alla tankar på hållningen men som vanligt är det träna, träna och träna på det som gäller :D