Sidor

fredag 21 oktober 2011

Öppen träning

Sista söndagen i varje månad har GBGRD öppen träning, vilket innebär att människor som är nyfikna/ intresserade kan komma och titta på och ställa frågor. Kan vara kul om man känner att man vill testa i framtiden eller om man skickat in en intressenamälan till laget men hemskt gärna redan nu vill se hur en träning går till. Kanske vill du rulla? NSOa eller bli domare? Come on down oavsett. Nästa öppna träning är 30e okt. Info här. Annars kommentera eller maila: freshmeatroller@gmail.com.

5 kommentarer:

Sanna sa...

det vill jag göra. skickade in en intresseanmälan för några veckor sen... var ligger hallen ni tränar i?

One Woman Army sa...

Hej Sanna! Vad kul att du är intresserad! Hallen ligger på Ruskvädersgatan 20. Man tar sig till Vårväderstorget och tar antingen buss 27 dit (hållplats Ruskvädersgatan) eller går (ca 10 min) in i Biskopsgården industriområde. Träningen börjar tolv på söndag men det kommer troligtvis vara folk på plats från åtminstone tjugo i och framåt. Du är välkommen :)

Sanna sa...

Gött! tack, det ska bli kul det här. :)

och tack för din blogg förresten! den är både rolig att läsa och nyttig för nybörjare (som inte visste NÅT om roller derby innan).

One Woman Army sa...

You're most welcome! Det är det den är till för och kul att veta att rookiesar tar nytta av den :D

One Woman Army sa...

Hej Sanna! Laget är meddelat om att du kommer förbi, maila gärna rekrytering@gbgrollerderby.se om du har frågor, vill har mer info etc. Eftersom jag själv är rookie och har mer frågor än svar har jag hänvisat dig till de mer erfarna tjejerna :D