Sidor

onsdag 18 april 2012

Tävling&Trix

Nå!
Vi hade igår vad som möjligtvis kan benämnas som den finaste tisdagsträningen hittills.
Samarbete och Pepp stod på schemat. Oh, så viktigt. Ack, så bra! Mad fish hade knåpat ihop ett träningsupplägg bestående av olika lek(tävlings!)moment, och vi blev indelade i fyra lag á 6 personer. De olika momenten gick exempelvis ut på att skejta x antal varv så snabbt som möjligt, utföra olika samarbetsövningar, plågas i renodlade styrkeövningar samt knuffas i "herre-på-täppan"-inspirerad lek.

Träningspasset, som i kväll varade nästan en timme längre än vanligt, avslutades med ett kollektivt försökt till dans. Allt under ledning av lagkaptenen. Roligt! Mer sånt!

Sammanfattningsvis en fin träning. Inte minst välbehövlig, tror jag. Det behöver knappast nämnas att samarbete är A och O inom RD, precis som inom andra lagsporter.

Efter hemfärd hade jag och Fittan (obs! kort för Final Cunt Down) lite skejtrelaterat pyssel. Mysigt och nödvändigt, även det!

Regnbågsfärgade skosnören virkade av Sleyla K.

Och jaha, nu har den sedvanliga nedräkningen till nästa träningstillfälle börjat, det vill säga på söndag. Har hört rykten om ett slottsskogsrull på torsdag, synd att en jobbar då.

Och. Våren får snabba sig lite, vill ju pröva de nya utehjulen!!



Ps. Undertecknad stod längst i jägarställning. Piloxingen där. Höhö. Ds.

/Musslan.

1 kommentar:

Mad Fish sa...

Vad fint att du gillade träningen! Det får bli mer sånt framöver, tror det är superviktigt att få leka och hänga tillsammans. Så länge det fortfarande blir träning av det, vill säga :)