Sidor

torsdag 15 december 2011

Insamling!

GBGRD samlade in 1974 kr till Musikhjälpen igår i Nordstan! Undertecknad var ju med den första timman ungefär (men var tvungen att gå till jobbet sedan) och kan säga att jag fått nytt hopp om mänskligheten på bara den lilla tiden!


Dagens ros: Tanten som hänfört stirrade på All ins rullor och sade att hon brukade åka sådana men var tvungen att sluta för fem år sedan. Eller tanten som gav Madfish 80 kr och en kram för insamlarna var så fina människor. Eller mannen som gav bort sin frus växelpengar för att han hade sett derby och ville ge oss "farliga" och grymma tjejer pengar. Eller kvinnan som log och gav pengar och sedan kom tillbaka och tryckte ner lite till tillsammans med ett ännu större leende. Och alla andra som jag missat!

Dagens ris: Gubben från en välkänd insamlingsorganisation (säger inga namn men inte svårt att gissa om man går igenom Nordstan regelbundet) som upprepade gånger bad oss att flytta på oss eftersom han samlade in pengar till svenska människor när jag talat om för honom vart pengarna vi samlade in gick till (Musikhjälpen samlar pengar till Radiohjälpen som går till humanitär hjälp ute i världen).





Inga kommentarer: